Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εδωσαν τα χέρια για στρατιωτική συνεργασία Πούτιν – Νετανιάχου

Εδωσαν τα χέρια για στρατιωτική συνεργασία  Πούτιν – Νετανιάχου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαιρέτισαν την διαδικασία εγκαθίδρυσης ενός μηχανισμού για την στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων εν μέσω της ρωσικής εκστρατείας στη Συρία.

«Θα ήθελα να σημειώσω ότι ο μηχανισμός που ξεκίνησε από την πλευρά σας, εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασης στην περιοχή, λειτουργεί αρκετά καλά», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη συνάντηση των δύο ηγετών στο Παρίσι.

Ο Νετανιάχου συμφώνησε με την εκτίμηση του Ρώσου προέδρου για το επίπεδο συνεργασίας του ισραηλινού και του ρωσικού στρατού, σημειώνοντας πως τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα προσδίδουν στον συντονισμό και την επικοινωνία των δύο χωρών ιδιαίτερη σημασία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Προστατεύοντας την Ευρώπη – Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr