ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Παρίσι, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαιρέτισαν την διαδικασία εγκαθίδρυσης ενός μηχανισμού για την στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων εν μέσω της ρωσικής εκστρατείας στη Συρία.
«Θα ήθελα να σημειώσω ότι ο μηχανισμός που ξεκίνησε από την πλευρά σας, εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασης στην περιοχή, λειτουργεί αρκετά καλά», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη συνάντηση των δύο ηγετών στο Παρίσι.
Ο Νετανιάχου συμφώνησε με την εκτίμηση του Ρώσου προέδρου για το επίπεδο συνεργασίας του ισραηλινού και του ρωσικού στρατού, σημειώνοντας πως τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα προσδίδουν στον συντονισμό και την επικοινωνία των δύο χωρών ιδιαίτερη σημασία.























































