ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άγκυρα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Πετρέλαιο, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τις καταγγελίες της Ρωσίας ότι η Άγκυρα συναλλάσσεται με το Ισλαμικό Κράτος για την παράνομη διακίνηση πετρελαίου, οι ΗΠΑ προχώρησαν σε διάψευση των στοιχείων αυτών.
«Απορρίπτουμε την υπόθεση η τουρκική κυβέρνηση να συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος για να διακινήσει παράνομα πετρέλαιο. Δεν έχουμε δει κανένα στοιχείο που να στηρίζει αυτές τις κατηγορίες», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ.
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος τόνισε πως η Τουρκία κάνει βήματα για να βελτιώσει την ασφάλεια στα σύνορά της με την Συρία και συνεργάζεται με διεθνείς εταίρους με στόχο να διακοπεί το παράνομο εμπόριο του Ισλαμικού Κράτους.























































