ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές από την 101η Μεραρχία του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) -ότι συστήνονται ως “μεραρχία” δεν σημαίνει και ότι πράγματι είναι- ανάρτησαν βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο με ένα αντιαεροπορικό πάνω σε καρότσα προσπαθούν να καταρρίψουν ένα ρωσικό ελικόπτερο που βομβαρδίζει τις θέσεις τους.
Το βίντεο τραβήχτηκε στην επαρχία του Χαλεπιού, όπου μαίνονται σκληρές μάχες τόσο από την πλευρά του κυβερνητικού στρατού που επιχειρεί να εκδιώξει τους τζιχαντιστές από τις συνοικίες που ελέγχουν μέσα στο Χαλέπι, όσο και από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στα βόρεια της επαρχίας, οι οποίες μάχονται ενάντια στην Αλ Κάιντα και στον σύμμαχό της FSA.
Να υπενθυμίσουμε ότι το Μέτωπο Αλ Νούσρα, δηλαδή το μεγαλύτερο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, και ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) έχουν συμμαχήσει και πολεμάνε ενάντια σε κυβερνητικούς και σοσιαλιστές – δημοκρατικούς του SDF, υποστηριζόμενοι από την Τουρκία, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.
Δείτε το βίντεο:
#Footage
#FSA 101th Div. Trying to shot down #SAA helicopters in the area of #Boreij village
#Aleppo #Syria Dec 3 pic.twitter.com/Qpr01J88Ui
— AEJ خليل ้้้้้็็็็ (@AEJKhalil) December 3, 2015























































