ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην κατεχόμενη από το Μέτωπο Αλ Νούσρα και τους συμμάχους της “μετριοπαθείς” φιλότουρκους τζιχαντιστές, πόλη Τζισρ Αλ Σούγκουρ της Συρίας, καίγονται βιβλία υπό το πορτρέτο του “μεγάλου ηγέτη” Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Η Αλ Νούσρα είναι το επίσημο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία. Ωστόσο, η Τουρκία την εξοπλίζει επίσημα και ανοιχτά, ενώ η Άγκυρα όταν αναφέρεται στην Αλ Νούσρα – Αλ Κάιντα την ονομάζει, γενικώς και αορίστως, “μετριοπαθή” συριακή αντιπολίτευση. Τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα ζητά ο Ερντογάν από τη Δύση να εξοπλίσει ενάντια στον Άσαντ. Τόσο θράσος από τον ημιπαράφρονα Τούρκο.
Σε κεντρικό σημείο της κατεχόμενης από τους “μετριοπαθείς” Τζισρ Αλ Σούγκουρ, κάτω από ένα κατεστραμμένο δημόσιο ρολόι, σωριάστηκαν υπό την εικόνα του Οσάμα Μπιν Λάντεν πακέτα με τσιγάρα (οι τζιχαντιστές απαγορεύουν το κάπνισμα) και βιβλία και τα έκαψαν.























































