ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Παρασκευή αποκαλύπτεται το “μαύρο κουτί” του SU-24 που έριξαν οι Τούρκοι

Την Παρασκευή αποκαλύπτεται το “μαύρο κουτί” του SU-24 που έριξαν οι Τούρκοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα παραχωρήσει την Παρασκευή συνέντευξη Τύπου για την ανάκτηση των δεδομένων των συσκευών καταγραφής δεδομένων πτήσης και αποτύπωσης συνομιλιών πιλοτηρίου του ρωσικού βομβαρδιστικού Σουχόι Su-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16 πάνω από τα σύνορα Συρίας – Ρωσίας στις 24 Νοεμβρίου.

«Στις 18 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. τοπική ώρα, (09:00 ώρα Ελλάδας), αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την έναρξη των διαδικασιών ανάκτησης των δεδομένων των συσκευών καταγραφής του ρωσικού αεροσκάφους Su-24, που καταρρίφθηκε στις 24 Νοεμβρίου από ένα τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος», γνωστοποιείται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, τα μαύρα κουτιά του Σουχόι ανακαλύφθηκαν σε κοινή επιχείρηση του ρωσικού και του συριακού στρατού.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δώσει εντολή οι συσκευές αυτές να ανοιχτούν παρουσία «ξένων εμπειρογνωμόνων» και εξέφρασε την ελπίδα ότι τα στοιχεία που θα ανακτηθούν θα ξεκαθαρίσουν τις κινήσεις του πολεμικού αεροσκάφους, την πορεία της πτήσης και τη θέση του πριν από την κατάρριψή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ουκρανία: Έξι νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα

Ρώσοι χάκερ παραβίασαν χιλιάδες κάμερες του ΝΑΤΟ για να παρακολουθούν την αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία

Η Ρωσία επιδιώκει να διασφαλίσει προγεφύρωμα στη Συρία μέσω του εφοδιαστικού κέντρου της Ταρτούς

Η «γαλοπούλα» Χακάν Φιντάν τρέμει το Ισραήλ – Ο φοβισμένος τουρκεμένος Κούρδος γλείφει εκεί που έφτυνε

Αλ. Τσίπρας: «Καταγγέλλουμε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» αλλά δεν παίρνουμε όπλα από τα ελληνικά νησιά για να τα στείλουμε στην Ουκρανία – Ο Μητσοτάκης άφησε τον διαπραγματευτικό ρόλο στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr