ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,


















































Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Νίκος Δένδιας: «Είμαστε 3.500 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη» - «...οι Έλληνες δεν θελήσαμε ποτέ να είμαστε τμήματα αυτοκρατορίας. Δεν
Αλέξης Τσίπρας: Βίντεο με νέους να προτείνουν όνομα για το νέο κόμμα
Μήνυμα Παυλόπουλου σε Μητσοτάκη: «Δεν μπορεί να παίζουμε με το Σύνταγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ολόκληρη σειρά από προπύργια και οχυρώματα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και του Μετώπου Αλ Νούσρα, του βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία, κατέστρεψε ο στρατός της Συρίας στην επαρχία του Χαλεπιού, στη βόρεια Συρία.
Ακόμα και μέσα στο Χαλέπι, το οποίο ελέγχεται κατά το ήμισυ από την κυβέρνηση και το υπόλοιπο από τους τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα, πολλές θέσεις των τζιχαντιστών της Αλ Νούσρα καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, δεκάδες είναι οι νεκροί τζιχαντιστές, δίχως όμως να δίνεται κάποιος αριθμός για τις απώλειές τους.
Οι συριακές δυνάμεις διέλυσαν και οχυρωματικές θέσεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στα χωριά Νατζάρα και Αλ Τζαμπεριέχ στα ανατολικά της επαρχίας του Χαλεπιού.
Μεγάλες απώλειες είχαν οι τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα όταν ο στρατός χτύπησε τις θέσεις τους στην περιοχή Καν Αλ Ασάλ, στα δυτικά περίχωρα του Χαλεπιού.
Την Τετάρτη οι συριακές δυνάμεις βομβάρδισαν με πυραύλους και πυροβολικό θέσεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος νότια στην επαρχία του Χαλεπιού. Δεκάδες είναι οι νεκροί και οι τραυματίες, δίχως όμως και εδώ να έχουμε κάποιο νούμερο.























































