Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φαρμακευτική εταιρεία άλλαξε το όνομα της για να μην σχετίζεται με τον ISIS

Φαρμακευτική εταιρεία άλλαξε το όνομα της για να μην σχετίζεται με τον ISIS
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε αλλαγή του ονόματος του προχώρησε μεγάλος φαρμακευτικός όμιλος της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, προκειμένου να μην σχετίζεται με τον ISIS (Ισλαμικό Κράτος).

Ο λόγος είναι ότι η επωνυμία του ομίλου ήταν Isis Pharmaceuticals της Καλιφόρνιας, ο οποίος ειδικεύεται στην παραγωγή φαρμάκων για την αντιμετώπιση σπάνιων νόσων.

Ο Isis Pharmaceuticals μετονομάζεται σε Ionis Pharmaceuticals, και οι μετοχές του —ο όμιλος είναι εισηγμένος στον δείκτη Nasdaq— θα έχουν πλέον διακριτικό τίτλο το αρκτικόλεξο IONS.

Ο όμιλος, ο οποίος έχει τζίρο 200 εκατομμυρίων δολαρίων, άρχισε να εξετάζει επειγόντως την αλλαγή της ονομασίας του μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο. «Μετά την τραγωδία στο Παρίσι, το όνομά μας μετατράπηκε σε πρόβλημα. Πολύς κόσμος μας συνέδεε με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του ομίλου.

Ο όμιλος, που ιδρύθηκε το 1989 και έχει έδρα το Κάρλσμπαντ της Καλιφόρνιας, είναι γνωστός για τα φάρμακα που παρασκευάζει για την αντιμετώπιση του καρκίνου, καρδιαγγειακών παθήσεων, αλλά πάνω απ’ όλα διαφόρων σπάνιων νόσων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι – «Όχι στην Τουρκία»

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr