Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διασκεδάζει ο Πούτιν: “Φοβούνται αναβίωση της ΕΣΣΔ οι δυτικοί εταίροι μας”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Ακόμη και το υποθετικό ενδεχόμενο της ένωσης δυνάμεων από σε μια σύγχρονη διαδικασία ενσωμάτωσης, έχει στερήσει τον ύπνο στη Δύση” λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο ντοκιμαντέρ “Miroporiadok”.

“Δεν είναι μυστικό ότι έκαναν τα πάντα για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός οικονομικού χώρου μεταξύ Ρωσίας, Καζακστάν και Λευκορωσίας και μέχρι πρόσφατα δεν ήθελαν να διαπραγματευτούν με την Ευρασιατική Ένωση ως πλήρους μέλους στις διεθνείς υποθέσεις” εξήγησε ο Ρώσος Πρόεδρος.

“Ωστόσο η Δύση άρχισε να αντιλαμβάνεται πόσο καταστροφική είναι αυτή η επιλογή” συνεχίζει. Παρά ταύτα η “παρέμβαση των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων με το πραξικόπημα κατά του Γιανουκόβιτς στην Ουκρανία, μπορεί να εξηγηθεί ως φόβος αναβίωσης της Σοβιετικής Ένωσης, όχι ως προσπάθεια βοήθειας του ουκρανικού λαού” δηλώνει ο Πούτιν.

Για τον ίδιο είναι “ένα πολύ κακό σημάδι” πως η Δύση αρνείται να δώσει τις οικονομικές εγγυήσεις των τριών δις. στο Κίεβο για αυτά που οφείλει στη Μόσχα, καθώς αυτό σημαίνει πως ΕΕ και ΗΠΑ δεν έχουν καμία πίστη στη φερεγγυότητα και τη σταθερότητα της Ουκρανίας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε ότι παρόλο που η ΕΣΣΔ κατέρρευσε πριν 20 χρόνια και βάλε, η διεθνής πολιτική της Δύσης συνεχίζει να διέπεται από τη νοοτροπία του Ψυχρού Πολέμου.

“Το διπολικό σύστημα κατέρρευσε και οι εταίροι μας θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί πως θα μετατραπούν σε ηθικούς ηγέτες των αναδυόμενων παγκοσμίων σχέσεων, αλλά αυτοί συνεχίζουν να δρουν όπως συνήθιζαν στο παρελθόν” καταλήγει ο Πούτιν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Η Ρωσία θα πουλά 30% φθηνότερο το φυσικό αέριο στην Κίνα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr