Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Reuters: Ο Πούτιν γονάτισε τις ΗΠΑ στη Συρία

Reuters: Ο Πούτιν γονάτισε τις ΗΠΑ στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις μήνες μετά την έναρξη της στρατιωτική επέμβασης στη Συρία, ο Πούτιν έχει πετύχει στη σταθεροποίηση του Άσαντ στην εξουσία κάτι που θα μπορούσε να κάνει για χρόνια με σχεδόν ανύπαρκτο κόστος, αναφέρουν αμερικανοί αξιωματούχοι στο Reuters.

“Νομίζω πως το καθεστώς Άσαντ είναι πιο ισχυρό από ποτέ” δήλωσε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Πέντε ακόμη αξιωματούχοι συμφώνησαν σε δηλώσεις τους πως οι ρωσικές επιδρομές είναι απολύτως επιτυχείς και με μηδενικό κόστος.

Οι εκτιμήσεις αυτές έρχονται σε κόντρα με τις δημόσιες δηλώσεις Ομπάμα, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να έχει ξεκινήσει μια κακοσχεδιασμένη επιχείρηση στη Συρία που μπορεί να αποτύχει, αναφέρει τo Reuters.

Την ίδια στιγμή αυτό που απασχολεί τις ΗΠΑ φαίνεται να είναι το γεγονός πως με την ευκαιρία των επιδρομών, η Ρωσία κάνει πρόβα τα τελευταία της όπλα στα… κεφάλια των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με τα αρχεία που έχουν στη διάθεση τους, η Ρωσία έχει κάνει 5.240 επιδρομές στη Συρία καταστρέφοντας υποδομές, σημεία ελέγχου του Ισλαμικού Κράτους και στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες

Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα

Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr