ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρυξέλλες: Τζιχαντιστές σχεδίαζαν επίθεση παραμονή Πρωτοχρονιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σύλληψη δύο υπόπτων που φέρονται να σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Βελγίου.

Η βελγική αστυνομία συνέλαβε σε διαφορετικά τμήματα της χώρας την Κυριακή και τη Δευτέρα δύο πρόσωπα, τα οποία θεωρούνται ύποπτα ότι συνωμοτούσαν για να πραγματοποιήσουν επίθεση στις Βρυξέλλες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δήλωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία.

Στη διάρκεια κατ΄οίκον ερευνών στις Βρυξέλλες και σε μια γειτονική επαρχία καθώς και στη Λιέγη, συνολικά έξι άνθρωποι συνελήφθησαν για ανακρίσεις αλλά τέσσερις από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι, δήλωσαν την Τρίτη.

Η αστυνομία βρήκε στρατιωτικά ρούχα και υλικό προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους αλλά καθόλου όπλα ή εκρηκτικά και οι έρευνες δεν συνδέονται με τις επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 130 άνθρωποι, ανέφερε η εισαγγελία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Προειδοποιήσεις του ισραηλινού στρατού για ανασύνταξη της Χαμάς – Φρένο από την Ουάσιγκτον σε νέα επιχείρηση

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr