ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Δημοσκόπηση Alco: Η κυβέρνηση φταίει για την ακρίβεια - Ο Ν. Δένδιας δημοφιλέστερος υπουργός
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Εντυπωσιακή επίδειξη: Ανθρωποειδή ρομπότ εκτελούν οικιακές εργασίες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη και οι ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου μπορεί τελικά να βρεθούν αντιμέτωπες με μεγάλα προβλήματα ώστε η λιτότητα και οι αυξήσεις φόρων να αποτελούν τη μοναδική τους επιλογή.
Αυτό ισχύει πλέον και στην περίπτωση της Σ. Αραβίας, καθώς η κάθετη υποχώρηση της τιμής πετρελαίου διόγκωσε σε επίπεδα ρεκόρ το έλλειμμα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αποφασίσει να προχωρήσει σε… αύξηση της τιμής της βενζίνης και μάλιστα κατά 50%!
Η αύξηση της τιμής αποτελεί μέρος του προγράμματος αναδιάρθρωσης της οικονομίας στο οποίο περιλαμβάνεται και η μείωση των επιδοτήσεων για τον τομέα της ενέργειας. Πάντως ο υπουργός Οικονομίας και Σχεδιασμού της χώρας, Adel al-Fakih υποστηρίζει ότι ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης είναι να «αδράξει τη στιγμή και να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις ώστε να μετασχηματίσει την οικονομία».























































