ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη και οι ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου μπορεί τελικά να βρεθούν αντιμέτωπες με μεγάλα προβλήματα ώστε η λιτότητα και οι αυξήσεις φόρων να αποτελούν τη μοναδική τους επιλογή.
Αυτό ισχύει πλέον και στην περίπτωση της Σ. Αραβίας, καθώς η κάθετη υποχώρηση της τιμής πετρελαίου διόγκωσε σε επίπεδα ρεκόρ το έλλειμμα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αποφασίσει να προχωρήσει σε… αύξηση της τιμής της βενζίνης και μάλιστα κατά 50%!
Η αύξηση της τιμής αποτελεί μέρος του προγράμματος αναδιάρθρωσης της οικονομίας στο οποίο περιλαμβάνεται και η μείωση των επιδοτήσεων για τον τομέα της ενέργειας. Πάντως ο υπουργός Οικονομίας και Σχεδιασμού της χώρας, Adel al-Fakih υποστηρίζει ότι ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης είναι να «αδράξει τη στιγμή και να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις ώστε να μετασχηματίσει την οικονομία».























































