ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γαλλία δεν έχει τελειώσει με την τρομοκρατία, προειδοποίησε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, εκτιμώντας ότι “η απειλή παραμένει πάντα εδώ” και “βρίσκεται μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδό της”.
Ο Ολάντ έστειλε στις ευχές του στους Γάλλους για το νέο έτος και απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των τζιχαντιστικών επιθέσεων του Ιανουαρίου και του Νοεμβρίου, από τις οποίες σκοτώθηκαν συνολικά 147 άνθρωποι.
“Παρά την τραγωδία, η Γαλλία δεν συνθηκολόγησε. Παρά τα δάκρυα, στάθηκε όρθια”, υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος.























































