ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αποκεφαλισμός του σιίτη θρησκευτικού και πολιτικού ηγέτη, σεΐχη Νιμρ Αλ Νιμρ, θα σημάνει το τέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε ο Νούρι Αλ Μαλίκι, πρώην πρωθυπουργός του Ιράκ.
“Καταδικάζουμε με σθένος αυτές τις σιχαμερές φανατικές πρακτικές και βεβαιώνουμε ότι το έγκλημα της εκτέλεσης του σεΐχη Αλ Νιμρ θα έχει ως αποτέλεσμα την ανατροπή του Σαουδικού καθεστώτος…” δήλωσε ο Μαλίκι.
Το Σάββατο το πρωί η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι εκτέλεσε τον Νιμρ Αλ Νιμρ μαζί με ακόμα 46 πολιτικούς κρατουμένους, καταδικασμένους σε θάνατο για συνωμοσία ενάντια στην κυβέρνηση της χώρας και για τρομοκρατία.
Ο Νιμρ Αλ Νιμρ είχε αναδειχτεί σε σύμβολο της αντίστασης των σιιτών της Σαουδικής Αραβίας απέναντι στη σουνιτική βασιλική οικογένεια που κυβερνά τη χώρα. Με τον θάνατό του ο Αλ Νιμρ έχει αναδειχτεί μέσα σε λίγες ώρες σε παγκόσμιο μάρτυρα των σιιτών μουσουλμάνων.
Ήδη το Ιράν έχει στείλει ξεκάθαρα μηνύματα στη Σαουδική Αραβία ότι έχει μπλέξει άσχημα και στη βασιλική οικογένεια της χώρας ότι θα εξαλειφθεί.























































