Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Κατασκευάζει δικά του όπλα με τη βοήθεια επιστημόνων (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το βρετανικό δίκτυο Sky News, μεταδίδει πως οι τζιχαντιστές, κατασκευάζουν όπλα με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, που έχουν συγκεντρώσει.

Σύμφωνα, με το δίκτυο, οι τζιχαντιστές έχουν στη διάθεσή τους πυραύλους με θερμικές κεφαλές προκειμένου να επιτίθενται σε αεροσκάφη.

Στα πλάνα του Sky News, εμφανίζονται λειτουργικά αυτοκίνητα που ελέγχονται με τηλεχειρισμό και μάλιστα διαθέτουν θερμοστάτες που να μπορούν να ξεγελάσουν τα συστήματα ασφαλείας που βασίζονται στην ανίχνευση θερμότητας δίνοντας την εντύπωση ότι μέσα στο όχημα βρίσκονται άνθρωποι.

Το υλικό στο βρετανικό δίκτυο παρέδωσε ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός όταν στα χέρια του έπεσε ένας εκπαιδευόμενος του Ισλαμικού Κράτους με οχτώ ώρες οπτικού υλικού.

Στα βίντεο καταγράφεται, επίσης, η εκπαίδευση μαχητών από τη Συρία, το Ιράκ, το Σουδάν, τη Σομαλία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και το Πακιστάν που εκπαιδεύονται στην κατασκευή αυτών των αυτοκινήτων.

Επί δεκαετίας οι τρομοκρατικές ομάδες, ανά τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου και του IRA, προσπαθούν επί χρόνια να βρουν τρόπο να διατηρήσουν τις θερμικές μπαταρίες, βασικό συστατικό των πυρηνικών κεφαλών.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι επιστήμονες του Ισλαμικού Κράτους, παρέκαμψαν το πρόβλημα, μια αποκάλυψη, που σοκάρει, καθώς αν και υπήρχε η υποψία για μια τέτοια “επιτυχία” του Ισλαμικού Κράτους, η οπτική απόδειξη έχει θορυβήσει τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Ειδικοί στα εκρηκτικά που είδαν τα βίντεο μιλούν για «χρυσωρυχείο» πληροφοριών ενώ το Sky News έχει ήδη ενημερώσει το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr