Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαδίστρια τζιχαντίστρια βασάνισε μέχρι θανάτου 21χρονη

Σαδίστρια τζιχαντίστρια βασάνισε μέχρι θανάτου 21χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια νεαρή κοπέλα βασανίστηκε μέχρι θανάτου από μια τζιχαντίστρια, στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος πόλη Μανμπίτζ στη βόρεια Συρία, σύμφωνα με τοπικές πηγές.

Η 21χρονη συνελήφθη από τις γυναίκες “αστυνομικίνες” της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος την προηγούμενη εβδομάδα επειδή δεν ήταν ντυμένη όπως ορίζει ο ισλαμικός νόμος της Σαρία.

Η άτυχη 21χρονη έπεσε στα χέρια μιας σαδίστριας τζιχαντίστριας, μέλος στο Ισλαμικό Κράτος, που ονομάζεται Οούμ Φαρούκ (Oum Farouq).

Στο κέντρο κράτος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην πόλη Μανμπίτζ, η Φαρούκ βασάνισε με τους πιο απίθανους τρόπους την 21χρονη μέχρι που ξεψύχησε.

Συγγενής του θύματος είπε ότι όταν το Ισλαμικό Κράτος τους παρέδωσε το νεκρό κορμί της 21χρονης, είδαν ότι είχε παντού σημάδια από βασανιστήρια.

“Τη βασάνισαν βάναυσα. Παραλάβαμε το πτώμα της γεμάτο σημάδια βασανισμού. Δεν έχουμε πουθενά να διαμαρτυρηθούμε για το φρικτό έγκλημα. Το μόνο δικαστήριο που υπάρχει στη Μανμπίτζ είναι εκείνο τη Σαρία, το οποίο υποστηρίζει τέτοια εγκλήματα”.

Μια καλά ενημερωμένη τοπική πηγή μετέφερε τα λόγια μιας άλλης γυναίκας που είχε συλληφθεί από το Ισλαμικό Κράτος:

“Οι τζιχαντιστές ασκούν όλα τα είδη βίας εις βάρος συλληφθέντων γυναικών. Εάν διαμαρτυρηθείς θα σε δείρουν μέχρι θανάτου”.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει συστήσει ειδικό σώμα από φανατικές σαδίστριες τζιχαντίστριες που αστυνομεύουν τις γυναίκες, πώς ντύνονται και εάν τηρούν τους νόμους της Σαρία.

Στις αρχές Δεκεμβρίου μια άλλη άτυχη γυναίκα συνελήφθη στο Ιράκ από τις τζιχαντίστριες της οργάνωσης γυναικών που έχει συστήσει το Ισλαμικό Κράτος, την περιβόητη ταξιαρχία Αλ Χάνσα, οι οποίες εκτελούν χρέη γυναικείας θρησκευτικής αστυνομίας.

Η Ιρακινή συνελήφθη επειδή δεν ήταν πλήρως καλυμμένη όπως προστάζει η Σαρία.

Το θρησκευτικό δικαστήριο της έδωσε να διαλέξει μεταξύ δύο τιμωριών. Ή να της γδάρουν δέρμα από το σώμα της ή να της δαγκώσουν το χέρι.

Η γυναίκα σκέφτηκε ότι να της δαγκώσουν το χέρι θα ήταν λιγότερο επώδυνο με το να της γδάρουν δέρμα, οπότε διάλεξε αυτή την ποινή.

Ο ιεροεξεταστής από το Ισλαμικό Κράτος διέταξε τη Μπάλβα, μια τζιχαντίστρια Ασιάτισσα μέλος στο Ισλαμικό Κράτος, να εκτελέσει την τιμωρία.

Η τζιχαντίστρια Μπάλβα άρπαξε αμέσως το χέρι της γυναίκας και τη δάγκωσε με δύναμη στον καρπό, κόβοντάς της κομμάτι κρέας το οποίο και έφαγε.

Η γυναίκα, με ολόκληρο κομμάτι κρέας να λείπει από τον καρπό της, πέθανε από αιμορραγία, αφού κανένας δεν έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr