Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές για να σκορπούν το θάνατο στην Ευρώπη (βίντεο)

Πώς εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές για να σκορπούν το θάνατο στην Ευρώπη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάθε μέρα και μια σοκαριστική αποκάλυψη για τη δράση των τζιχαντιστών στο Ισλαμικό Κράτος. Αυτή τη φορά όχι για το πως εκτελούν ή βασανίζουν τα θύματά τους αλλά για το πως σχεδιάζουν να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα σε όλο τον κόσμο!

Αμοντάριστο υλικό διάρκειας οκτώ ωρών που μετέφερε τζιχαντιστής μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη αλλά έπεσε στα χέρια μετριοπαθών Σύρων ανταρτών, έφτασε στην κατοχή του Sky News. Και προκαλεί τρόμο. Τίποτα άλλο. Μόνο αυτό!

Στη Ράκα, την συριακή πόλη που έχει κηρυχθεί από το Ισλαμικό Κράτος πρωτεύουσα του χαλιφάτου τους, οι τζιχαντιστές έχουν “ιδρύσει” το “πανεπιστήμιο του τρόμου”. Εκεί εκπαιδεύονται σε νέας τεχνολογίας όπλα οι επίδοξοι δολοφόνοι. Εκεί, επιστήμονες και ειδικοί στη βαλλιστικοί φτιάχνουν όπλα με τα οποία οι τζιχαντιστές θα μπορούν εύκολα να επιτίθενται σε επιβατικά αεροπλάνα, φτιάχνουν τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα για επιθέσεις αυτοκτονίας και κούκλες εφοδιασμένες με θερμοστάτη, που θα μπορούν να περνούν τα συστήματα ασφαλείας.

tzixantistes ekpaideysh

Στόχος τους να πραγματοποιήσουν “θεαματικές” επιθέσεις στην Ευρώπη, να στοχεύσουν επιβατικά ή μαχητικά αεροσκάφη και να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα. Γιατί ο θάνατος είναι η μεγαλύτερη επιθυμία τους.

Οι δυτικοί επιστήμονες που έχουν επιστρατευτεί στο “πανεπιστήμιο του τρόμου” έχουν φτιάξει ακόμη και εναλλακτική θερμική μπαταρία. Στο video που έφτασε στην κατοχή του Sky News φαίνεται πως οι τζιχαντιστές μπορούν να τροποποιούν πυραύλους που έχουν παροπλιστεί από δυτικά κράτη, ώστε να τους χρησιμοποιούν σε μελλοντικές επιθέσεις. Και πρόκειται για πυραύλους που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις σε επιβατικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, ο οποίοι μπορεί να έχουν 99% ακρίβεια!

tzixantistes ekpaideusi

Για χρόνια, τρομοκρατικές ομάδες όπως ο IRA είχαν στην κατοχή τους τέτοια όπλα αλλά η αποθήκευση και η διατήρηση της θερμικής μπαταρίας ήταν πολύ δύσκολη. Οι τζιχαντιστές, όμως, βρήκαν τρόπο να λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Οι επιστήμονες που δουλεύουν για το Iσλαμικό Κράτος έφτιαξαν τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα τα οποία μπορούν να λειτουργούν σαν κινητές βόμβες. Και όχι μόνο αυτό. Οι κούκλες με θερμοστάτη που μπορούν να δίνουν την εντύπωση πως είναι άνθρωποι, παρακάμπτοντας τα συστήματα ανίχνευσης θερμότητας, δίνουν στα αυτά τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα να «ξεγελάσουν» τα ειδικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια σε στρατιωτικές και κυβερνητικές εγκαταστάσεις στη Δύση.

Στη Ράκα εκπαιδεύονται τζιχαντιστές από πολλές χώρες όπως η Συρία, το Ιράκ, το Πακιστάν, το Σουδάν, η Σομαλία, η Τυνησία και η Αίγυπτος, ώστε στη συνέχεια να επιστρέψουν στις χώρες τους για να εκπαιδεύσουν κι άλλους με τη σειρά τους!

Πρώην μέλος του ISIS που έχει αυτομολήσει δήλωσε στο Sky News πως το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη και όχι μόνο! «Το πρόγραμμα προορίζεται για την Ευρώπη, για να προκαλέσει τεράστια ζημιά. Αν προοριζόταν για το εσωτερικό (τη Συρία δηλαδή), θα μπορούσαν να στείλουν κάποιον να τοποθετήσει μια εκρηκτική συσκευή ή ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο και αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν ανοιχτά.

Αλλά θέλουν να στοχεύσουν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων σε περισσότερες από μια τοποθεσίες, οπότε δεν προορίζεται ούτε για τη Συρία ούτε για το Ιράκ», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να επιτίθεται στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr