Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς τζιχαντιστές του επειδή δείλιασαν!

Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς τζιχαντιστές του επειδή δείλιασαν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος, που τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας την υπεράσπιση της πόλης Ραμάντι, πρωτεύουσας της επαρχίας Άνμπαρ στο δυτικό Ιράκ, κάηκαν ζωντανοί σε κεντρική πλατεία της Μοσούλης, τιμωρούμενοι με αυτή τη φρικιαστική εκτέλεση για τη δειλία τους.

Πολλοί κάτοικοι της Μοσούλης ισχυρίστηκαν ότι όταν οι “μαύροι τζιχαντιστές” έφτασαν φυγάδες και ηττημένοι στη Μοσούλη, συνελήφθησαν και κάηκαν ζωντανοί σε κεντρική πλατεία της πόλης.

“Τους συγκέντρωσαν και τους υποχρέωσαν να σχηματίσουν έναν κύκλο. Και εκεί τους έβαλαν φωτιά και τους έκαψαν”, είπε ένας Ιρακινός που ζει στην Αμερική, όπως έμαθε από συγγενείς του ζουν στη Μοσούλη, μιλώντας στο Fox News.

Το περιστατικό επιβεβαιώνεται και από άλλους κατοίκους της Μοσούλης που έχουν συγγενείς στο εξωτερικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ισλαμικό Κράτος, όπως σας είχαμε γράψει στις 29 Δεκεμβρίου 2015, αποκεφάλισε δημοσίως Σύρους εφήβους, κάτω των 16 ετών, επειδή αρνήθηκαν να πολεμήσουν ενάντια στον ιρακινό στρατό στην πόλη Ραμάντι, πρωτεύουσα της επαρχίας Άνμπαρ.

Τα αγόρια εγκατέλειψαν τις θέσεις τους στη Ραμάντι, όπου είχαν μεταφερθεί από τη Συρία, αρνούμενα να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.

Τα παιδιά δεν κατάφεραν να διαφύγουν. Πιάστηκαν από τους τζιχαντιστές και μεταφέρθηκαν στη Μοσούλη, όπου και αποκεφαλίστηκαν στην κεντρική πλατεία Αλ Κιίρα ως λιποτάκτες.

Όσο πλησιάζει η έναρξη της επιχείρισης των ιρακινών δυνάμεων για την απελευθέρωση της Μοσούλης, η ηγεσία της οργάνωσης στην κατεχόμενη πόλη έχει γίνει παρανοϊκή και υποψιάζεται τους πάντες για συνεργασία με τη Βαγδάτη.

“Πηγαίνουν σε σπίτια και κατηγορούν μικρά παιδιά ότι είναι κατάσκοποι της κυβέρνησης”, είπε μια τοπική πηγή. “Εάν κάποια μητέρα αρχίσει και διαμαρτύρεται, τότε κατηγορούν και εκείνη για κατάσκοπο, συλλαμβάνουν παιδί και μάνα και τους εκτελούν”.

Το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε τη Μοσούλη τον Ιούνιο του 2014.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr