Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα φρίκη! Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανές τρεις γυναίκες στη Μοσούλη

Νέα φρίκη! Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανές τρεις γυναίκες στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος έκαψαν το Σάββατο ζωντανές τρεις γυναίκες στη Μοσούλη, αφού τις έκριναν ένοχες ότι κατασκόπευσαν για λογαριασμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν ακτιβιστές διαδικτυακοί δημοσιογράφοι και αυτόπτες μάρτυρες στο ARA News.

Οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν την Παρασκευή και οι τζιχαντιστές τις κατηγόρησαν, κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, ότι διοχέτευαν πληροφορίες ασφαλείας στις ΗΠΑ και στους συμμάχους τους.

Το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας τις τρεις γυναίκες ότι ήταν κατάσκοποι της “σταυροφορικής συμμαχίας”, αναφερόμενο στον Διεθνή Συνασπισμό που ηγούνται οι ΗΠΑ και βομβαρδίζει το Ισλαμικό Κράτος εδώ και δύο χρόνια σχεδόν.

Το δικαστήριο της Σαρία διέταξε οι τρεις γυναίκες να οδηγηθούν άμεσα σε κεντρική πλατεία της Μοσούλης και εκτελεστούν με θάνατο στην πυρά.

“Η βάρβαρη εκτέλεση έγινε μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους στο κέντρο της Μοσούλης, μεταξύ των οποίων και συγγενείς των γυναικών που τους υποχρέωσαν με τη βία να παρακολουθήσουν τη φρικιαστική εκτέλεση”, είπε ένας τοπικός διαδικτυακός ακτιβιστής δημοσιογράφος στο ARA News. “Οι τρεις γυναίκες ξεψύχησαν μέσα στις φλόγες”, πρόσθεσε.

Η Μοσούλη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Νινευή στο βορειοδυτικό Ιράκ. Καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος αμαχητί τον Ιούνιο του 2014.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Χίος: Συνελήφθη 61χρονος Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr