Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι νεοναζί καλπάζουν σε όλη την Ευρώπη (βίντεο + φωτο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι νεοναζί στην Ευρώπη μαζί με το φαινόμενο Λεπέν, κερδίζουν έδαφος σταδιακά λόγω και της προσφυγικής κρίσης που όσο πάει χειροτερεύει.

Εξαιρετικά βίαια ήταν τα επεισόδια που ξέσπασαν στη μικρή ολλανδική πόλη Heesch κατά τη διάρκεια μεγάλης διαδήλωσης εθνικιστών που αντιτίθενται στην απόφαση των τοπικών Αρχών να δημιουργήσουν ένα κέντρο εγκατάστασης προσφύγων στο οποίο θα φιλοξενηθούν συνολικά 500 άτομα και για τα επόμενα 10 χρόνια.

Οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες όπως δείχνει και η ανατριχιαστική φωτογραφία από ένα γουρουνάκι που κρέμασαν δίπλα στα πανό τους ως μήνυμα προς τους πρόσφυγες.

nazi

Εκτοξεύοντας φωτοβολίδες αλλά και κροτίδες λάμψης εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ οι περίπου 1.000 ακροδεξιοί επιχείρησαν να εισβάλουν στο τοπικό κυβερνητικό μέγαρο όπου εκείνη τη στιγμή λάμβανε χώρα η συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα, αναγκάζοντας τους πολιτικούς αξιωματούχους που συμμετείχαν στη συζήτηση να εκκενώσουν το κτίριο.

Η Αστυνομία αντιμετώπισε δυναμικά και κατάφερε τελικά να διαλύσει τους διαδηλωτές ενώ σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπήρξαν συλλήψεις αλλά και τραυματισμοί, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Λίγες ώρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του ακροδεξιού βουλευτή και αρχηγού του αντι-ισλαμικού κόμματος “Partij voor de Vrijheid”, Γκέερτ Βίλντερς, ο οποίος, με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις της Κολωνίας απαίτησε την κράτηση σε ειδικό κέντρο όλων των ανδρών μεταναστών, οι ομοϊδεάτες του, εχοντας ως κεντρικό σύνθημα «ανόητοι σταματήστε να παρέχετε άσυλο» είπαν πως «δεν είναι δυνατόν μια μικρή πόλη 12.500 κατοίκων να δεχθεί 500 ξένους», καλώντας τις Αρχές να ματαιώσουν τα σχέδιά τους για τη μόνιμη εγκατάσταση των προσφύγων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ρώσοι βγάζουν στο σφυρί σπίτια Ουκρανών προσφύγων στα κατεχόμενα

Ναυάγιο στη Σάμο: Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι μετανάστες

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr