ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Οικιακή Βοηθός,


















































ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης εν είδει λογιστή προσπαθεί να κάνει τη φτωχότερη ζωή να μοιάζει κανονικότητα
Το Ιράν έπληξε αμερικανικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ ως αντίποινα στις επιθέσεις των ΗΠΑ
Πυρά από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Η ακρίβεια έχει καταπιεί ήδη τις εξαγγελίες της ΝΔ»
Μάικ Χάκαμπι: «Οι Βρετανοί έχουν χάσει το μυαλό τους» - 22.500 τόνοι ιατρικών προμηθειών έχουν εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Σαμαράς έβαλε τον Μητσοτάκη στη θέση του: «Η παράταξη της ΝΔ δεν είναι το κόμμα Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια οικιακή βοηθός από χώρα της Άπω Ανατολής συνελήφθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επειδή στο φαγητό που μαγείρευε για την οικογένεια που εργαζόταν έβαζε και… γενναίες δόσεις από τα ούρα της!
Ο Άραβας εργοδότης της είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το φαγητό, μιας και είχε πάντα περίεργη γεύση και μια ιδιαίτερη μυρωδιά.
Μην μπορώντας μόνος του να βγάλει άκρη με το… εξωτικό μαγείρεμα της υπηρέτριας, απευθύνθηκε στην Αστυνομία της πόλης Χορ Φακάν, η οποία βρίσκεται στις ακτές του Περσικού Κόλπου.
Η Αστυνομία ήρθε σπίτι και σε έρευνα που έκανε ανακάλυψε ότι η οικιακή βοηθός κρατούσε στο δωμάτιό της πολλά πλαστικά μπουκαλάκια με τα ούρα της.
Στην κατάθεσή της η υπηρέτρια παραδέχτηκε ότι μαγείρευε το φαγητό της οικογένειας με τα ούρα της, ωστόσο, δεν απαντήθηκε γιατί αποφάσισε να ταΐζει τους εργοδότες της με ούρα.
Στις αραβικές χώρες εργάζονται ως οικιακές βοηθοί πολλές γυναίκες από την Ασία. Μπαγκλαντεσιανές και Φιλιππινέζες είναι οι περισσότερες.
Πολλές φορές έχουν καταγγελθεί ξυλοδαρμοί από τους Άραβες ιδιοκτήτες και βάναυσες συμπεριφορές. Οι Άραβες στην πλειονότητά τους συμπεριφέρονται στις μετανάστριες σαν να είναι σκλάβες.























































