Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Μοναδικός στόχος της Μόσχας να αφανιστούν οι τρομοκράτες

Πούτιν: Μοναδικός στόχος της Μόσχας να αφανιστούν οι τρομοκράτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις προθέσεις της Ρωσίας για την επόμενη μέρα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, θέλησε να αποσαφηνίσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, υποστηρίζοντας πως δεν προτίθεται να παρέμβει στα εσωτερικά της χώρας και μοναδικός στόχος της στρατιωτικής της παρουσίας στην περιοχή, είναι να αφανιστούν οι τρομοκράτες.

«H Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να επέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας και να αναμειχθεί στην πολιτική κατάσταση κι ο βασικός της στόχος είναι να βοηθήσει την νόμιμη ηγεσία της χώρας να αφανίσει τους τρομοκράτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

Οι παραπάνω δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη συνάντηση του Ρώσου ηγέτη με φοιτητές στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ σε Ζελένσκι: Βιάσου για συμφωνία με τη Ρωσία, θα χάσεις μεγάλη ευκαιρία

Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr