ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 23 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης Άχραρ αλ Σαμ, σκοτώθηκαν σε επίθεση με ένα φορτηγό παγιδευμένο με εκρηκτικά στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία, ανακοίνωσε μια μη κυβερνητική οργάνωση.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 19 μαχητές και τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν σε αυτή την επίθεση, στη συνοικία Σούκαρι του Χαλεπιού, την οποία ελέγχουν οι αντάρτες.
Στο μεταξύ, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως η ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε 169 εξόδους και έπληξε 484 “τρομοκρατικούς” στόχους, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Σπούτνικ.























































