ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ομαδικός Τάφος, Ραμάντι, Τάφος, Τζιχαντιστές,


















































Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι βρίσκονται ήδη στο πλευρό του
Ουκρανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο με κυβερνητικές συμβάσεις δισ. ευρώ για ελαττωματικά όπλα
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δράμα του άμαχου πληθυσμού στο Ιράκ και τη Συρία δεν τελειώνει… Καθημερινά αποκαλύπτονται πραγματικές θηριωδίες από τη δράση των τζιχαντιστών. Μία από τις αμέτρητες πράξεις μίσους από το Ισλαμικό Κράτος, αποκαλύφθηκε την Τρίτη με την ανακάλυψη ομαδικού τάφου στην πόλη Ραμάντι του Ιράκ, μέσα στον οποίο υπήρχαν τουλάχιστον 40 πτώματα αμάχων και αστυνομικών.
Το Ραμάντι βρισκόταν υπό την κατοχή των τζιχαντιστών, όταν οι κυβερνητικές δυνάμεις του Ιράκ και οι σύμμαχοί τους, κατάφεραν να την ελευθερώσουν και να ανακτήσουν την κυριαρχία της, φτάνοντας μέχρι το κέντρο της, σε μία ευρεία επιχείρηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές αρχές, παρόμοιοι τάφοι έχουν βρεθεί και σε άλλα σημεία της πόλης, τα οποία τελούσαν υπό την κατάληψη των τζιχαντιστών, αλλά δεν έχουν καταμετρηθεί τα πτώματα που είναι στοιβαγμένα.























































