Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε 14χρονο επειδή δεν προσευχήθηκε

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε 14χρονο επειδή δεν προσευχήθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισαν το Σάββατο ένα 14χρονο αγόρι στην Τζαραμπλούς, στη βορειοδυτική Συρία, αφού το κατηγόρησαν για “αποστασία”.

Το 14χρονο παιδί συνελήφθη από τους τζιχαντιστές επειδή έχασε τη προσευχή της Παρασκευής στο κεντρικό τζαμί της Τζαραμπλούς, όπου οι τζιχαντιστές ιεροκήρυκες συνήθως βγάζουν πύρινους λόγους υπέρ του “χαλιφάτου”.

Μιλώντας στο ARA News από την Τζαραμπλούς, ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Νάσερ Ταλτζμπινί είπε ότι το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία διέταξε τους τζιχαντιστές να αποκεφαλίσουν το αγόρι δημοσίως.

“Δεκάδες άνθρωποι παρακολούθησαν τη βάναυση εκτέλεση, μεταξύ των οποίων και οι γονείς του παιδιού που υποχρεώθηκαν να δουν τον αποκεφαλισμό του ίδιου του γιου τους”, είπε ο Ταλτζμπινί.

“Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ακόμα ισχυρό παρά τις συνεχείς στρατιωτικές του ήττες. Η οργάνωση προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους διαπράττοντας τέτοιου είδους δημόσιες τιμωρίες”, είπε ο ίδιος στο ARA News.

Τοπικές πηγές από την Τζαραμπλούς είπαν στο ARA News ότι το Ισλαμικό Κράτος βλέπει στους εφήβους το μέλλον των τζιχαντιστών και θεωρεί ότι οι έφηβοι πρέπει να λάβουν εκείνη τη θρησκευτική εκπαίδευση ώστε να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο μήνυμα του αυτοαποκαλούμενου “χαλιφάτου”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Ενδεχόμενη δολοφονία του Αλ-Σαράα στη Συρία θρέφει φόβους για αναζωπύρωση του ISIS

Ένας φοβισμένος και νευρικός Ερντογάν μίλησε για 1000 χρόνια τουρκικής ανεξαρτησίας – Η τουρκική ορδή τρέμει τη συμμαχία Ελλήνων-Ισραηλινών-Κούρδων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr