ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρωσία,


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα ρώσικα υποβρύχια είναι σε τέτοια δραστηριότητα όπως στον καιρό του Ψυχρού Πολέμου, δήλωσε ο επικεφαλής της Ναυτικής Διοίκησης του ΝΑΤΟ, Βρετανός Αντιναύαρχος Κλιβ Τζόνστοουν.
“Υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα ρωσικών υποβρυχίων από αυτή που βλέπαμε στον καιρό του Ψυχρού Πολέμου” δήλωσε ο Αντιναύαρχος προσθέτοντας πως ο Βόρειος Ατλαντικός ξανάγινε μια περιοχή “έντονου προβληματισμού” για τη δυτική συμμαχία.
Σύμφωνα με τον Τζόστοουν, τα ρώσικα υποβρύχια έχουν καταφέρει να εξελιχθούν τεχνολογικά “μέσα από υπερβολικές επενδύσεις” της ρωσικής κυβέρνησης.
“Νομίζω πως κανείς δεν θα προβληματιζόταν αν γνωρίζαμε τι ακριβώς κάνουν. Δεν κατανοούμε τους στρατηγικούς στόχους και τι επιχειρεί το ρωσικό κράτος” δήλωσε ο Αντιναύαρχος.
Ο Κλιβ Τζόνστοοουν κατέληξε λέγοντας πως μια τέτοια κατάσταση όπως είναι φυσικό δημιουργεί “εκνευρισμό” στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και άλλα μέλη του ΝΑΤΟ.























































