ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ανιψιός του ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή ανατολικά της πόλης Ραμάντι μαζί με 8 ακόμα τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με τον Αλί Νταούντ (Ali Dawood), επικεφαλής του Συμβουλίου της πόλης Χαλιντίγια στην επαρχία Άνμπαρ, “Σήμερα (Τετάρτη) η ιρακινή πολεμική αεροπορία χτύπησε με αεροπορική της επιδρομή το αυτοαποκαλούμενο δικαστήριο της Σαρία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή Αλμπού Μπαλί”.
“Ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επιδρομής σκοτώθηκε ο Αμπού Άχμεντ Αλ Σαμαράι (Abu Ahmed al Samarrai), ανιψιός του αρχηγού της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, μαζί με ακόμα 8 συντρόφους του, όπως και ο Άντελ Αλ Μπιλάουι (Adel al Bilawi), στρατιωτικός διοικητής της οργάνωσης στην περιοχή Αλμπού Μπαλί”.























































