Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανός τουρίστας σκαρφάλωσε στη Μεγάλη Πυραμίδα και έγινε… viral!

Γερμανός τουρίστας σκαρφάλωσε στη Μεγάλη Πυραμίδα και έγινε… viral!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το υπουργείο Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου απαγόρευσε την είσοδο στην Αίγυπτο ξανά στο μέλλον σε έναν 18χρονο Γερμανό τουρίστα, τον Αντρέι Τσιεσιέλσκι, επειδή σκαρφάλωσε παράνομα στην κορυφή της μεγάλης πυραμίδας στη Γκίζα για να βγάλει φωτογραφίες.

Με επίσημη ανακοίνωσή του το υπουργείο, που την κοινοποίησε και στη Γερμανική Πρεσβεία στο Κάιρο, έκανε γνωστό ότι ο 18χρονος δεν θα μπορέσει να εισέλθει ποτέ ξανά στη ζωή του στην Αίγυπτο.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες και το βίντεο που τράβηξε ο Γερμανός τουρίστας και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο έγιναν viral επειδή είναι εξαιρετικές, πράγμα που δεν το αρνούνται ούτε τα αιγυπτιακά Μέσα παρά την παρανομία του.

Ο ίδιος έγραψε στο blog του ότι τον έπιασε η αιγυπτιακή Αστυνομία αλλά στη συνέχεια τον άφησε ελεύθερο με το ελαφρυντικό ότι αγνοούσε τον νόμο. Βεβαίως πριν αφεθεί υποσχέθηκε ότι δεν θα σκαρφαλώσει ποτέ ξανά σε καμία πυραμίδα.

Ο Αντρέι Τσιεσιέλσκι, αν και έφαγε για πάντα “πόρτα” από την Αίγυπτο δεν κρατά κακία. Μάλιστα σε αναρτήσεις του στο διαδίκτυο προτείνει σε όλους να επισκεφθούν τη χώρα.

“Μετά την αιγυπτιακή επανάσταση οι τουρίστες φοβούνται να επισκεφθούν την Αίγυπτο. Είναι αλήθεια λυπηρό, επειδή το Κάιρο είναι πολύ ενδιαφέρουσα πόλη με μεγάλη ιστορία”, έγραψε και πρόσθεσε:

“Πριν το ταξίδι μου δεν ήμουν βέβαιος εάν ήταν καλή ιδέα να επισκεφθώ το Κάιρο, αλλά είμαι χαρούμενος που τελικά πήγα. Όλοι ενωμένοι ενάντια στον τρόμο”, κατέληξε.

Ο συγκεκριμένος Γερμανός πάντως, από ό,τι είδαμε στον λογαριασμό του στο YouTube (δείτε εδώ), έχει το “ψώνιο” να σκαρφαλώνει σε ψηλά κτίρια.

Δείτε το βίντεο στο YouTube που πλησιάζει τις 2.000.000 θεάσεις μόλις σε 10 ημέρες:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γάζα: Στο Κάιρο ο επικεφαλής της CIA για τις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στο Κατάρ για συνάντηση με θέμα την απελευθέρωση ομήρων

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: «Ο Μητσοτάκης κρύβει κουτοπόνηρα το ταξίδι στην όαση Σίβα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr