Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

To Iσλαμικό Κράτος εκτέλεσε τέσσερις γυναίκες για μοιχεία

To Iσλαμικό Κράτος εκτέλεσε τέσσερις γυναίκες για μοιχεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέσσερις παντρεμένες γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο με δημόσιο λιθοβολισμό στην πόλη Μοσούλη στο Ιράκ, που βρίσκεται στα χέρια των τζιχαντιστών. Οι γυναίκες οδηγήθηκαν από τους τζιχαντιστές δια της βίας σε θρησκευτικό δικαστήριο, που σύμφωνα με τον νόμο της σαρία, τις καταδίκασε σε θάνατο με δημόσιο λιθοβολισμό με την κατηγορία της μοιχείας.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο αναφέρουν ότι τζιχαντιστές βίασαν τις τέσσερις παντρεμένες γυναίκες και στη συνέχεια τις δίκασαν για μοιχεία και τις καταδίκασαν σε θάνατο, χωρίς ποτέ να αναφερθούν στο δικαστήριο τα ονόματα των αντρών με τους οποίους υποτίθεται ότι οι γυναίκες «απάτησαν» τους συζύγους τους.

Ένας  ακτιβιστής δήλωσε για το αποτρόπαιο περιστατικό στο ανεξάρτητο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας, Ara News: «Το πιθανότερο είναι ότι οι τέσσερις γυναίκες υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση στα χέρια των τζιχαντιστών, πριν εκδιωχθούν δια της βίας από τα σπίτια τους και οδηγηθούν σε δικαστήριο της σαρία. Τα θύματα βιάστηκαν από τους τζιχαντιστές και στη συνέχεια λιθοβολήθηκαν δημόσια μέχρι θανάτου».

Επίσης, εκπρόσωπος των μέσων ενημέρωσης στη Νινευή, δήλωσε στο Ara News: «Οι τζιχαντιστές ισχυρίστηκαν ότι συνέλαβαν τις τέσσερις γυναίκες για μοιχεία. Οι γυναίκες λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος στο κέντρο της Μοσούλης».

Σύμφωνα με τον θρησκευτικό νόμο της σαρία οι παντρεμένοι άντρες και οι παντρεμένες γυναίκες που διαπράττουν μοιχεία καταδικάζονται σε θάνατο με λιθοβολισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ερντογάν θα επισκεφθεί την κουρδική πρωτεύουσα Ερμπίλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr