Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισπανία: Κατασχέθηκαν 20.000 στρατιωτικές στολές που προορίζονταν για τζιχαντιστές

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είκοσι χιλιάδες στρατιωτικές στολές που προορίζονταν για τους τζιχαντιστές της Συρίας και του Ιράκ κατάσχεσε η αστυνομία στην Ισπανία, αριθμός αρκετά μεγάλος για να εξοπλιστεί ένας ολόκληρος στρατός.

Οι στολές βρέθηκαν σε τρία εμπορευματοκιβώτια που κατασχέθηκαν στα ανατολικά λιμάνια της Βαλένθια και Αλικάντε, όταν η αστυνομία αποκάλυψε τον τρόπο που είχαν βρει οι τζιχαντιστές για να περνάνε τα λαθραία όπλα τους, υπό το πρόσχημα της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, μέσω μιας εταιρείας που έστελνε αποστολές στο Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Νούσρα, όπως αναφέρει η El Pais.

«Τα κιβώτια στα οποία βρίσκονταν οι στρατιωτικές στολές του Ισλαμικού Κράτους είχαν δηλωθεί ως χρησιμοποιημένα ενδύματα, έτσι ώστε να μην εγείρουν υποψίες και να είναι σε θέση να περάσουν με ευκολία τους διάφορους τελωνειακούς ελέγχους» δήλωσε η αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του

Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr