ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, Ελευθερία Τύπου, Ιταλία, Λαθρομετανάστες, Ματέο Ρέντσι, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν, Σύνοδος Κορυφής, Τουρκία,

















































Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης
Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία για την ακρίβεια
Πέθανε ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος σε ηλικία 79 ετών
Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον πρεσβευτή της Ινδίας Ράβι Σανκάρ για τις προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την λήξη της συνόδου κορυφής των Βρυξελλών, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι τόνισε ότι «τα αιτήματα της Τουρκίας περιορίσθηκαν αρκετά, αφού το τελικό κείμενο τα μειώνει με αισθητό τρόπο».
«Στο κείμενο αυτό, υπάρχει, πάντως, και μια αναφορά στο ότι είχαμε ουσιαστική συζήτηση σχετικά με την ελευθερία του Τύπου, κάτι που θεωρώ αναγκαίο», συμπλήρωσε ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός.
«Είμαστε ευτυχείς αν η Τουρκία συνεχίσει την πορεία της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασπασθεί, κανείς, τις ιδρυτικές αξίες της Ένωσης, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ελευθερία του Τύπου» δήλωσε ο Ματέο Ρέντσι.






















































