ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη
Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, εξαπέλυσε αιφνιδιαστική επίθεση στο χωριό Ταλ Αντ Ντιράχ, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις Χάμα και Σαλαμίγια στην κεντρική Συρία.
Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα εξαπέλυσαν την επίθεσή τους από το χωριό Καντάρα, δυτικά του Ταλ Αντ Ντιράχ.
Ακολούθησε σφροδρότατη μάχη με τις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας, όπως μεταδίδει το Al Masdar News.
Από την κυβερνητική πλευρά στη μάχη συμμετείχαν άνδρες από την 11η μεραρχία και την εθνοφυλακή (NDF).
Οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν με πολλά τανκς και με βομβιστές αυτοκτονίας.
Η μάχη έληξε με 2 νεκρούς 17 τραυματίες κυβερνητικούς ενώ οι τζιχαντιστές έχασαν 10 άνδρες και είχαν 20 τουλάχιστον τραυματίες.
Ωστόσο, ο ακριβής αριθμός των απωλειών της Αλ Κάιντα είναι άγνωστος, καθώς μάζεψαν πολλούς νεκρούς συντζιχαντιστές τους από το πεδίο της μάχης πριν υποχωρήσουν.
Οι κυβερνητικοί “γιόρτασαν” τη νίκη τους αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες των νεκρών τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα, σαν αυτή που δημοσιεύουμε.























































