ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συλλήψεις υπόπτων έξω από σταθμό Μετρό στις Βρυξέλλες (φωτο)

Συλλήψεις υπόπτων έξω από σταθμό Μετρό στις Βρυξέλλες (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βρυξέλλες: Οι βελγικές Αρχές συνέλαβαν δύο υπόπτους στα βόρεια της πόλης των Βρυξελλών. Οι φωτογραφίες από τη σύλληψη αναρτήθηκαν στο Twitter.

Οι Βρυξέλλες έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση πολιορκίας. Οι Αρχές έχουν ζητήσει από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ στρατιώτες και αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτων τζιχαντιστών.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, 225 Βέλγοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στην πρωτεύουσα και τουλάχιστον 1.500 αστυνομικοί.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, επισήμως έχουν χάσει τις ζωές τους 13 άνθρωποι από τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο και 15 στον σταθμό του Μετρό στο Μαλμπέκ.

Οι τραυματίες, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις, είναι 30 στο αεροδρόμιο και 55 στον σταθμό του Μετρό, ενώ 11 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

brussels_arrests2

brussels_arrests3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr