ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βομβιστική Επίθεση, Βρυξέλλες, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πολωνία, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν, Σύνοδος Κορυφής, Τρομοκρατία,


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Πολωνία δεν μπορεί να δεχθεί τους πρόσφυγες ή τους μετανάστες που της αναλογούν αυτή τη στιγμή ξεκαθάρισε η πρωθυπουργός της Πολωνίας, Μπεάτα Σίντλο μια ημέρα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις συγκλόνισαν Βρυξέλλες.
Η πρωθυπουργός της χώρας τινάζει στο αέρα τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για τους πρόσφυγες και τις μετεγκαταστάσεις.
Όπως είπε: «Οι 28 χώρες της ΕΕ συμφώνησαν να επιλύσουν το ζήτημα μέσω του relocation… Αλλά εγώ θα το πω ξεκάθαρα. Δεν βλέπω ότι είναι δυνατόν να επιτραπεί να δεχθούμε μετανάστες στην Πολωνία αυτή τη στιγμή».
Σημειώνεται ότι η ΕΕ συμφώνησε να επανεγκατασταθούν δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική σε κάθε κράτος μέλος, μια συμφωνία την εφαρμογή της οποιας περιμένει η Ελλάδα.























































