Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γυμνή Μελάνια Τραμπ “απειλή” για τον Τραμπ που απειλεί τον Κρουζ

Η γυμνή Μελάνια Τραμπ “απειλή” για τον Τραμπ που απειλεί τον Κρουζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο τόνος ανεβαίνει ενώ το επίπεδο κατεβαίνει ανάμεσα στους δύο βασικούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα. Χθες Τρίτη, 22 Μαρτίου, ενώ οι ψηφοφόροι της Αριζόνα και της Γιούτα πήγαιναν στις κάλπες για να επιλέξουν τον έναν από τους δύο, ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε ένα twett απειλώντας τον αντίπαλό του, τον γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για την σύζυγό του.

«Ο Τεντ Κρουζ, ο ψεύτης, χρησιμοποίησε μόλις μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, από μια διαφημιστική φωτογράφισή της. Πρόσεχε, Τεντ, ψεύτη, θα αποκαλύψω τα πάντα για τη δική σου γυναίκα!».

Η έκρηξη Τραμπ προκλήθηκε από το “ανέβασμα” στο διαδίκτυο, προφανώς από οπαδούς του Κρουζ, μιας γυμνής φωτογραφίας της γυναίκας του Μελάνια Τραμπ. Ο τίτλος ήταν «Αυτή είναι η Μελάνια Τραμπ, η επόμενη Πρώτη Κυρία σας» έγραφαν στην φωτογραγία και πρόσθεταν «Η, αλλιώς, μπορείτε να στηρίξετε τον Τεντ Κρουζ την Τρίτη».

Η φωτογραφία της Μελάνια είναι από ένα εξώφυλλο του GQ, τον Ιανουάριο του 2000, όταν η Μελάνια Κνάους ήταν μοντέλο και δεν είχε ακόμη παντρευτεί τον μεγιστάνα των ακινήτων.

trump1

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκάλυψε τι θα πει για την γυναίκα του αντιπάλου του, αλλά η Washington Post υποθέτει ότι θα μιλούσε για τις τάσεις κατάθλιψης που έχει η Χέιντι Κρουζ.

Ο γερουσιαστής του Τέξας απάντησε στην πρόκληση του Τραμπ, μέσω twitter, και έγραψε ότι η φωτογραφία της γυμνής Μελάνια δεν βγήκε απο το γραφείο του. «Ντόναλντ, αν προσπαθήσεις να επιτεθείς στην Χέιντι, θα είσαι ακόμη πιο δειλός από όσο πίστευα», γράφει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δεν πρόκειται να δεχτώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας ζήτησε από τον Μπλίνκεν την άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ρωσία: Αναχαιτίσαμε 6 ουκρανικές επιθέσεις με αμερικανικούς ATACMS στην Κριμαία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr