ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ύποπτοι 11 εργαζόμενοι στον πυρηνικό σταθμό που θα χτυπούσαν οι τζιχαντιστές

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλο παρασκήνιο στην υπόθεση του πυρηνικού σταθμού του Τιχάνζ φαίνεται ότι υπάρχει και δεν ήταν καθόλου τυχαία η εκκένωση που είχαν αποφασίσει οι βελγικές αρχές λίγες ώρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

Νέες πληροφορίες για τη δράση των τρομοκρατών φέρνει στο φως το βελγικό δίκτυο Rtbf, τονίζοντας πως εργαζόμενοι στον πυρηνικό σταθμό Tιχάνζ θεωρήθηκαν ύποπτοι και τους είχε απαγορευθεί η είσοδος στο σταθμό.

Κατά τις έρευνες των βελγικών αρχών προέκυψε ότι τα αδέρφια Ιμπραήμ και Χαλίντ Ελ-Μπακραουί κατέγραφαν τις κινήσεις του διευθυντή των πυρηνικών σταθμών, καθώς σχεδίαζαν να επιτεθούν στα εργοστάσια.

Έπειτα από την έρευνα, απαγορεύθηκε η είσοδος στον πυρηνικό σταθμό της Τιχάνζ σε συνολικά έντεκα υπαλλήλους, όπως αναφέρει το βελγικό δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών

JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του

Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία – Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες

Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»

Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ – Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr