Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από την έκρηξη στη Βαγδάτη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

To Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που έπληξε το κέντρο της Βαγδάτης, από την οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν 27.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε μια συγκέντρωση εργατών στην πλατεία Ταγιαράν, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο όπου πραγματοποιείτο καθιστική διαμαρτυρία από οπαδούς του σιίτη ιεροκήρυκα Μοκτάντα αλ-Σαντρ που ζητούσαν πολιτικές μεταρρυθμίσεις.

Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο ανέλαβε την ευθύνη με ανακοίνωσή του στο Διαδίκτυο, ανέλαβε επίσης την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή κατά την οποία σκοτώθηκαν 26 άνθρωποι σε έναν ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στην Ισκανταρίγια, νότια της Βαγδάτης.

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν νωρίτερα αυτό τον μήνα σε μια επίθεση νοτιότερα, στη Χίλα, όταν βυτιοφόρο γεμάτο εκρηκτικά έπεσε πάνω σε ιρακινό σημείο ελέγχου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Σε πλήρη ισχύ»: Ο Νετανιάχου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τερματισμού του πολέμου

Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)

Το Ισραήλ διευρύνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, δηλώνει ο αρχηγός του στρατού

Ισραήλ: «Μόλις ξεκίνησε» η εκστρατεία κατά της Χεζμπολάχ

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr