Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι βγάζουν σπυριά όταν βλέπουν τη δημοκρατία στην Ευρώπη

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Βολκάν Μπόζκιρ δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο να εθελοτυφλεί το Βέλγιο όταν στήνει σκηνή το PKK παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι TRT Haber από την Σλοβενία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ερωτηθείς για το στήσιμο νέας σκηνής στις Βρυξέλλες από την Κουρδική οργάνωση, ο Μπόζκιρ ανέφερε τα εξής:

«Είναι πράγματι απαράδεκτο ένα τέτοιο τοπίο στην πρωτεύουσα μιας χώρας την οποία θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε φίλη, την στιγμή που συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια σε μια ‘τρομοκρατική’ οργάνωση που είναι υπεύθυνη των εκρήξεων στην Άγκυρα, που έχει σκοτώσει δεκάδες ανθρώπους, που ευθύνεται για τους τόσους μάρτυρες (σ.σ. εννοεί νεκρούς ο Τούρκος), που επιζητά να χαλάσει την ηρεμία στην Τουρκία και να φτιάξει την δική της τάξη».

Η νέα απόπειρα παρέμβασης στις δημοκρατικές παραδόσεις του πολιτισμένου κόσμου από τους Τούρκους, έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά την απόπειρα λογοκρισίας στη σάτιρα από τον Ερντογάν, στη Γερμανία!

Ο Μποζκίρ τόνισε επίσης ότι προχωρά η διαδικασία που προβλέφθηκε για την απαλλαγή από βίζα κατά τη σύνοδο κορυφής Τουρκίας-ΕΕ και πως η Τουρκία εκπλήρωσε τις 41 από τις 72 υποχρεώσεις που όφειλε να εκπληρώσει, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει για το κυπριακό βέτο.

Η Τουρκία εκπληρώνει ταχέως τις τροποποιήσεις που αναμένει η ΕΕ, είπε ο Μπόζκιρ προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σε ότι αφορά την κατάργηση της βίζας για Τούρκους πολίτες…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr