Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικός διοικητής μεθυσμένος σε σύσκεψη μία μέρα μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες (φωτο)

Αστυνομικός διοικητής μεθυσμένος σε σύσκεψη μία μέρα μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, Μεθυσμένος,

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, επιβλήθηκαν πειθαρχικά μέτρα στον διοικητή της αστυνομίας της περιοχής Ιξέλ στο Βέλγιο όταν βρέθηκε να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ σε έκτακτο συμβούλιο για την τρομοκρατία μία ημέρα μετά από το μακελειό στις Βρυξέλλες.

Ο Ρομπέρ Ντεβιλέ έφτασε αργοπορημένος στην έκτακτη σύσκεψη και παρουσίασε δυσκολία στην επικοινωνία με τους συναδέλφους του, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι είναι μεθυσμένος και του αφαίρεσαν το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ από έλεγχο επιβεβαιώθηκε πως ο Ντεβιλέ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με τις τοξικολογικές εξετάσεις να καταγράφουν 0.8 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος.

Παρότι τα βελγικά δημοσιεύματα δεν ανέφεραν το πλήρες όνομά του, γράφοντας μόνο “Ρ.ΝΤ”, πρόκειται για τον μόνο διοικητή στην Ιξέλ που φέρει αυτά τα αρχικά.

belgium

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, οι αστυνομικές αρχές των Βρυξελλών αρνήθηκαν να σχολιάσουν αν ο διοικητής που κατηγορείται είναι ο Ντεβιλέ.

Εκπρόσωπος της συνοικίας δεν επιβεβαίωσε ότι του αφαιρέθηκε το υπηρεσιακό όπλο, αλλά δήλωσε πως «μόλις οι ανώτεροί του διαπίστωσαν το πρόβλημα, έκαναν τα απαραίτητα και συνέταξαν αναφορά. Ο αρχηγός της αστυνομίας έλαβε πειθαρχικά μέτρα. Αλλά δε μπορώ να πω περισσότερα σχετικά».

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος αστυνομικός αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ, καθώς σε 73σέλιδη αναφορά του περασμένου Σεπτεμβρίου, γινόταν λόγος για μεθυσμένους αξιωματικούς στο τμήμα της Ιξέλ.

«Έπιναν όλη ημέρα σε βάρος της δουλειάς και συνάδελφων που ήθελαν να εργαστούν. Αυτό αλλοιώνει την εικόνα της αστυνομίας», τόνιζε η έκθεση.

«Η διεύθυνση γνωρίζει αλλά καλύπτει το πρόβλημα ώστε να μην υπάρξει θύελλα», πρόσθεσε το κείμενο.

Ωστόσο, η δήμαρχος της Ιξέλ, Ντομινίκ Ντουφουρνί, δήλωσε πως θα διενεργήσει έρευνα για το περιστατικό, επισημαίνοντας πως θα υπάρξει «μεγάλη προσοχή» στο μέλλον για να αποφευχθούν ανάλογα προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φιλότουρκος Μπορέλ θέλει στενότερη συνεργασία με την Τουρκία – Βελγίδα ΥΠΕΞ: «Απαραίτητος εταίρος» η Τουρκία

Δεκτή η πρόταση Δένδια – Στην Λάρισα το ευρωπαϊκό κέντρο επιχειρήσεων κατά των Χούθι

Ο Σαρλ Μισέλ δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές – Άλλαξε γνώμη

Στην Εύα Καϊλή φταίει (και) η μασονία

Ο Σαρλ Μισέλ αποχωρεί από την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – Κατεβαίνει ευρωβουλευτής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr