ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Βίντεο, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα,


















































Πηγές ΕΛ.Α.Σ.: «Δεν θα έχουμε ως μέλη μας βουλευτές της παρούσας Βουλής»
Η Τουρκία χρησιμοποιεί την αλιεία ως «Δούρειο Ίππο» για τη «Γαλάζια Πατρίδα» - Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Ελπίδα
Η Σάρλοτ Φλερ της γυναικείας πάλης ποζάρει με μαγιό και προκαλεί «κόλαση»
Ο Χάρης Θεοχάρης παρουσίασε μία πανάρχαια ελληνική γεωπολιτική ως ΔΗΘΕΝ νέα και του Μητσοτάκη - Πόσο ανιστόρητοι φιλελέδες;
Το Ισραήλ βομβάρδισε το Ιράν - Το Ιράν βομβάρδισε τους Κούρδους του Ιράκ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα παρέθεσε την τελευταία του δεξίωση για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, αφού φέτος είναι η τελευταία χρονιά της δεύτερης θητείας του.
Στην ομιλία του ο κ. Ομπάμα αφού καλοσώρισε όσους Έλληνες βρέθηκαν στην Ουάσινγκτον αναφέρθηκε αρχικά στον Λευκό Οίκο στα Ελληνικά.
Χαριτολογώντας ο κ. Ομπάμα είπε ότι “η Μισέλ συνεχώς γεμίζει το ψυγείο μας με ελληνικό γιαούρτι” ενώ χαρακτήρισε σημαντική τη χρονιά για τους Έλληνες “επειδή… επιστρέφει ο Τζον Στάμος στην τηλεόραση”.
Σε ερώτηση, δε, για το αν είναι σίγουρος ότι θα υπάρξει συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα απάντησε ότι «εργαζόμαστε γι’ αυτό».
Το καλύτερο ωστόσο το άφησε για το τέλος όταν είπε σε σπαστά ελληνικά “ζήτω η Ελλάς” σκορπώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.























































