Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Boston Globe: Σενάριο για τη ζωή στις ΗΠΑ με πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ

Boston Globe: Σενάριο για τη ζωή στις ΗΠΑ με πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ψεύτικο πρωτοσέλιδο με ημερομηνία 9η Απριλίου του 2017 και κεντρικό σενάριο ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει κατακτήσει τον προεδρικό θώκο της χώρας δημοσίευσε η εφημερίδα Boston Globe. Στόχος της είναι να περιγράψει τι θα ακολουθήσει εάν ο μεγιστάνας καταφέρει να υλοποιήσει το “βαθιά ανησυχητικό” όραμά του για το μέλλον των ΗΠΑ.

“Οι απελάσεις θα ξεκινήσουν”, “οι ταραχές συνεχίζονται”, “Αμερικανοί στρατιώτες αρνούνται να υπακούσουν στις εντολές να εκτελέσουν τις οικογένειες των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους”: οι τίτλοι και τα άρθρα αυτού του πρωτοσέλιδου αποτυπώνουν την πραγματικότητα που η χώρα και οι πολίτες θα βιώσουν στην περίπτωση που ο δισεκατομμυριούχος εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.

Στα άρθρα, όλα επινόησης της εφημερίδας περιλαμβάνονται δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας δεσμεύεται να απελάσει 11,3 εκατομμύρια παράτυπους μετανάστες σε διάστημα 2 ετών, “τόσο σύντομα που δεν θα προλάβετε να γυρίσετε το κεφάλι σας”.

Άλλο άρθρο αναφέρεται στην επιβολή τελωνειακών δασμών που ανέρχονται έως και 45% στα προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα και 35% σε ορισμένα προϊόντα που εισάγονται από το Μεξικό και σύμφωνα με το φανταστικό αυτό σενάριο, οι αγορές έχουν αντιδράσει πολύ αρνητικά σε αυτές τις ανακοινώσεις.

Ο δείκτης Dow Jones του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης έχει χάσει το ένα τρίτο και πλέον της αξίας του σε διάστημα 3 εβδομάδων.

Το ψεύτικο πρωτοσέλιδο συνοδεύεται από ένα πραγματικό κύριο άρθρο με τίτλο “το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα πρέπει να σταματήσει τον Τραμπ”.

Οι Ρεπουμπλικάνοι “πρέπει να αντιδράσουν με τον λογικότερο τρόπο: να εγείρουν όλα τα νόμιμα εμπόδια στην πορεία του Τραμπ” προτρέπει η Boston Globe.

Η εφημερίδα στρέφει τα “πυρά” της πάντως και κατά του Τεντ Κρουζ, λέγοντας πως “εάν το κόμμα βρει το κουράγιο και αποβάλει αυτόν που προηγείται, θα είναι ευκολότερο να κάνει το ίδιο με τον δεύτερο”.

ΠΗΓΗ: mega

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δεν πρόκειται να δεχτώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας ζήτησε από τον Μπλίνκεν την άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr