Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διεθνής Αμνηστία σε Ομπάμα: Κάνε περισσότερα για τους πρόσφυγες

Διεθνής Αμνηστία σε Ομπάμα: Κάνε περισσότερα για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η οργάνωση Διεθνής Αμνηστία κάλεσε την Δευτέρα τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να εντείνει τη στήριξη που παρέχει η Ουάσινγκτον στους πρόσφυγες κατά την περιοδεία που πρόκειται να πραγματοποιήσει εντός των επόμενων ημερών στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος Ομπάμα “θα πρέπει να δεσμευτεί ότι θα μετεγκατασταθούν περισσότεροι πρόσφυγες και ότι θα παράσχει περισσότερους πόρους για να βοηθήσει τους πρόσφυγες σε άλλες χώρες”, είπε η Μάργκαρετ Χουάνγκ, που ασκεί προσωρινά χρέη διευθύντριας του παραρτήματος της Διεθνούς Αμνηστίας στις ΗΠΑ.

Στην έκθεσή της που τιτλοφορείται “Παγιδευμένοι στην Ελλάδα: μια προσφυγική κρίση που θα μπορούσε να αποφευχθεί”, η μη κυβερνητική οργάνωση εξετάσει την κατάσταση 46.000 ανθρώπων που φιλοξενούνται σε προσωρινά καταλύματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα συζητήσει θέματα εξωτερικής πολιτικής στο πλαίσιο της περιοδείας του, κατά την οποία θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί: Σύντομα θα χτυπήσουμε και το εσωτερικό της Βενεζουέλας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr