Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν κουρδική πόλη μέσα στην Τουρκία με 35.000 άμαχους

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν κουρδική πόλη μέσα στην Τουρκία με 35.000 άμαχους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίπου 35.000 Κούρδοι άμαχοι, Τούρκοι πολίτες, είναι πολιορκημένοι στην κυρίως κουρδική πόλη Νίσιβη, στη νοτιοανατολική Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία, δίχως νερό, τρόφιμα και φάρμακα, δίχως καθόλου ηλεκτρικό ρεύμα, αποκλεισμένοι από τον τουρκικό στρατό.

Ακτιβιστές επιβεβαιώνουν ότι ο τουρκικός στρατός βομβαρδίζει συνοικίες της πόλης με βαρύ πυροβολικό και άρματα μάχης, σε μια “αντιτρομοκρατική επιχείριση” που διαρκεί εδώ και δύο μήνες, ενώ στους δρόμους της Νίσιβης δίνονται άγριες οδομαχίες μεταξύ Τούρκων στρατιωτών και αστυνομικών με τους Κούρδους αντάρτες του PKK.

Ο τουρκικός στρατός έχει τοποθετήσει δεκάδες ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες πολυκατοικιών που εκτελούν δίχως δεύτερη σκέψη όποιον παραβιάσει την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχουν κηρύξει στην πόλη.

“Δεκάδες οβίδες πυροβολικού χτυπάνε την κουρδική πόλη σε καθημερινή βάση, ενώ στους δρόμους οι Κούρδοι πατριώτες μάχονται λυσσαλέα ενάντια στους Τούρκους στρατιώτες”, είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Οβίδες του τουρκικού πυροβολικού, εξαιτίας της… εξαιρετικής σκοποβολής των Τούρκων, έπεσαν και στην κουρδική πόλη Καμισλί, που βρίσκεται από τη συριακή πλευρά των συνόρων. Βεβαίως μπορεί αυτές οι οβίδες να μην “ξέφυγαν” λόγω αστοχίας.

Εδώ και δύο μήνες ο τουρκικός στρατός έχει στήσει τανκς στους λόφους γύρω από τη Νίσιβη, όπως και κανόνια, και βομβαρδίζει τις συνοικίες της πόλης που βρίσκονται οι αντάρτες του PKK. Φυσικά και οι Τούρκοι βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές, αλλά ποιος νοιάζεται.

Η ισλαμιστική κυβέρνηση της Τουρκίας ισχυρίζεται ότι η επιχείριση που διεξάγει στη νοτιοανατολική Τουρκία – τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν, στρέφεται ενάντια στους αντάρτες του PKK, ωστόσο μέχρι στιγμής 1.100 άμαχοι Κούρδοι, Τούρκοι πολίτες, έχουν σκοτωθεί και εκατοντάδες είναι οι τραυματίες.

Η Τουρκία είναι η μοναδική χώρα σύμμαχος της “Δύσης” που μπορεί να σκοτώνει τους πολίτες της με τανκς και κανείς να μην διαμαρτύρεται.

100.000 Κούρδοι της Τουρκίας έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, στη νοτιοανατολική Τουρκία, και να καταφύγουν πρόσφυγες σε άλλες περιοχές της χώρας που δεν μαίνεται πόλεμος.

Δείτε βίντεο με ημερομηνία ανάρτησης 21 Απριλίου μέσα από τη Νίσιβη:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν ενημέρωσε την Τουρκία εκ των προτέρων για την επίθεση στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr