ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μετρό, Στρασβούργο,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγνωστος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο το βράδυ του Σαββάτου σε δύο στρατιώτες που περιπολούσαν στο σταθμό του Στρασβούργου, στη Γαλλία, τραυματίζοντας ελαφρά στο πρόσωπο τον ένα.
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, ένα άτομο εμφανίστηκε ξαφνικά στον χώρο κραδαίνοντας ένα μαχαίρι προς τους στρατιώτες με τον έναν να τραυματίζεται ελαφρά στο μάγουλο.
Το τραύμα ήταν τέτοιο που δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Με βάση την ίδια πηγή πληροφόρησης, η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες η συγκεκριμένη επίθεση έγινε από άνδρα ο οποίος «μιλούσε αραβικά αλλά δεν είπε ποτέ τη φράση Allah akbar”».
Μετά την επίθεση ο άνδρας τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αρχές χωρίς να έχει ακόμη εντοπιστεί.























































