Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το βίντεο που γελοιοποιεί τελείως τους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος

Το βίντεο που γελοιοποιεί τελείως τους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα βίντεο που καταρρίπτει πλήρως το… αξιόμαχο του Ισλαμικού Κράτους και επιβεβαιώνει ότι οι τζιχαντιστές που έχουν ενταχθεί στις τάξεις του δεν είναι παρά άσχετοι ισλαμοφασίστες και ουχί πολεμιστές.

Το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Vice News προέρχεται από κάμερα τοποθετημένη σε κράνος και μεταφέρει τη μάχη που έλαβε χώρα σε περιοχή βόρεια της Μοσούλης τον περασμένο Μάρτιο.

Ένας από τους τζιχαντιστές που βρίσκεται μπροστά από ένα όχημα με αυτοσχέδια θωράκιση, με πομπώδη τρόπο στέλνει μέσω κάμερας το μήνυμά του, λέγοντας πως οι επιχειρήσεις που πραγματοποιούν με αυτοθυσία ο “μάρτυρες” αποτελούν τον συντομότερο δρόμο για τον παράδεισο».

Ωστόσο, το “θάρρος” και η “πυγμή” δίνουν πολύ σύντομα τη θέση τους στον τρόμο και το θάνατο, καθώς επικρατεί το απόλυτο χάος. Οι τζιχαντιστές δείχνουν να διαπληκτίζονται όταν η πυροδότηση ενός όλμου από τον ένα θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του άλλου, ενώ, χαρακτηριστική είναι η σκηνή όπου, εν μέσω πανικού και ενώ δέχονται καταιγισμό πυρών από Κούρδους, εμφανίζονται να μη μπορούν καν να βρουν το σωστό βλήμα για το συγκεκριμένο όπλο.

Μέσα στον απόλυτο πανικό τους και τις μεταξύ τους λογομαχίες, η εκτόξευση ενός όλμου θέτει σε κίνδυνο τις ζωές τους, ενώ έντρομοι δεν μπορούν να βρουν πιο βλήμα μπαίνει σε ποιο όπλο.

Τότε ένας κουρδικός όλμος σκοτώνει τον οδηγό του οχήματός τους, με αποτέλεσμα οι δύο τζιχαντιστές να τρέπονται σε άτακτη φυγή. Ο ένας ξαφνικά ουρλιάζει από τα τραύματά του και πέφτει στο έδαφος, ενώ ο άλλος επιχειρώντας να σωθεί πυροβολά στου κουτρούλη το γάμο, μέχρι που και ο ίδιος σκοτώνεται…

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Αμερικανοί δεν έστειλαν 1.800 βόμβες στο Ισραήλ για να μην «πέσουν» στη Ράφα

Ισραηλινός υπ. Άμυνας: Χωρίς πρόοδο στο θέμα των ομήρων, η επιχείρηση στη Γάζα θα ενταθεί

Γερμανικός Τύπος: Η Χαμάς θέλει πράγματι κατάπαυση πυρός ή στήνει παγίδα στο Ισραήλ;

Το Ισραήλ απαγόρευσε την πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας

Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε σε κυβερνητικές θέσεις στη Ντέιρ αλ Ζουρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr