ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Τζον Κέρι, Χαλέπι,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αποκατάσταση της κατάπαυσης του πυρός σ’ όλη την επικράτεια της Συρίας και τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Χαλέπι, αξίωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, εν όψει της κρίσιμης συνάντησης στη Γενεύη.
«Ο τερματισμός των βιαιοτήτων στο Χαλέπι και η επιστροφή σε μια διαρκή αναστολή των εχθροπραξιών αποτελεί άμεση προτεραιότητα» τόνισε ο Αμερικανός αξιωματούχος, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον ειδικό αποσταλμένο του ΟΗΕ στη Συρία, Στάφαν ντε Μιστούρα και τον επικεφαλής της ισλαμιστικής συριακής αντιπολίτευσης, Ριάντ Χιτζάμπ.
Τις τελευταίες ημέρες, παρά την εκεχειρία, δυνάμεις του Άσαντ και της συριακής ισλαμιστικής αντιπολίτευσης προβαίνουν σε εκατέρωθεν βομβαρδισμούς, προκαλώντας τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων, μεταξύ των οποίων και πολλών παιδιών.
«Εργαζόμαστε πάνω σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να αποκλιμακωθεί η ένταση των μαχών και να μειωθούν οι εντάσεις και ελπίζουμε ότι θα επιτύχουμε απτή πρόοδο» σχολίασε εκ μέρους των ΗΠΑ, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.
«Παρά την εκεχειρία, τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται πολύνεκρες αεροπορικές επιδρομές του καθεστώτος Άσαντ στην πόλη του Χαλεπιού, που αποτελούν παραβιάσεις της εκεχειρίας και πρέπει να σταματήσουν αμέσως» κατέληξε ο Αμερικανός εκπρόσωπος, καλώντας τη Ρωσία να ασκήσει πιέσεις στον Σύρο πρόεδρο για τον τερματισμό των επιθέσεων.























































