Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μοναδικός υποψήφιος για τους Ρεπουμπλικανούς ο Τραμπ

Μοναδικός υποψήφιος για τους Ρεπουμπλικανούς ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τζον Κέισικ ανέστειλε την εκστρατεία του για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων, μεταδίδουν το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News και η ηλεκτρονική εφημερίδα Politico.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον ο μοναδικός υποψήφιος.

Ο 63χρονος Κέισικ, κυβερνήτης του Οχάιο και πρώην μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, δεσμευόταν μόλις μία ημέρα νωρίτερα πως θα συνέχιζε την προσπάθεια, παρά το ότι ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ εγκατέλειψε την κούρσα μετά τις κακές επιδόσεις του στις προκριματικές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Ιντιάνα.

Σύμφωνα με το NBC, μια πηγή στην εκστρατεία του Κέισικ ανέφερε πως ο κυβερνήτης αποφάσισε να αναστείλει την εκστρατεία του. Εκπρόσωποι της εκστρατείας δεν απάντησαν όταν το πρακτορείο ειδήσεων Reuters τους ζήτησε να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

Ο Κέισικ –ο οποίος μπόρεσε να κερδίσει μόνο στην πολιτεία του κατά τη διάρκεια της κούρσας για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων– ακύρωσε μια εμφάνιση στα ΜΜΕ που επρόκειτο να κάνει αργότερα σήμερα στη Βιρτζίνια και ανακοίνωσε πως θα κάνει μια δήλωση στις 17:00 ώρα ανατολικής ακτής (24:00 ώρα Ελλάδας) στο Κολόμπους του Οχάιο, σύμφωνα με την εκστρατεία του.

Η αποφασιστική νίκη του Τραμπ στις προκριματικές στην Ιντιάνα ανάγκασε τον Κρουζ να αναστείλει την εκστρατεία του και ώθησε πολλούς πολιτικούς παρατηρητές στις ΗΠΑ να υποθέσουν ότι ο Κέισικ, που ακολουθούσε σε μεγάλη απόσταση στην τρίτη θέση, θα έπραττε το ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»

Την Τρίτη 17/02 Γουίτκοφ και Κούσνερ στη Γενεύη για Ιράν και Ρωσία-Ουκρανία

Ο Μάρκο Ρούμπιο (ΥΠΕΞ ΗΠΑ) με τον Κούρδο στρατηγό Μαζλούμ Άμπντι (SDF) και την Κούρδισσα ΥΠΕΞ της AANES Ιλχάμ Εχμέντ

Ο Κούρδος στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι (SDF) συναντήθηκε με Αμερικανούς και Γάλλους στο Μόναχο

Ο ύπατος μασόνος Άλμπερτ Πάικ ΔΕΝ προφήτευσε ποτέ τρεις παγκόσμιους πολέμους – Θεωρία συνωμοσίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr