ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υψηλή ανεργία διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τις αυξήσεις μισθών, διαπιστώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), στο σημερινό οικονομικό της δελτίο για την ευρωπαϊκή οικονομία.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, στο δ’ τρίμηνο του 2015, οι αμοιβές ανά απασχολούμενο αυξήθηκαν κατά 1,3% έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2014, σημειώνοντας μία από τη χειρότερη επίδοση όλων των εποχών.
Το ποσοστό ανεργίας, σύμφωνα με την ΕΚΤ, παρά τη διαρκή μείωση από το β’ τρίμηνο του 2013, παραμένει σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ασκεί πιέσεις στις μισθολογικές αυξήσεις.
Όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, η κεντρική τράπεζα τονίζει ότι στόχος τους ήταν να καταστήσουν τους μισθούς πιο ευμετάβλητους στις συνθήκες της αγοράς εργασίας.
Η ΕΚΤ καταλήγοντας, κάνει ειδική μνεία στον χαμηλό πληθωρισμό, εκτιμώντας ότι έχει συμβάλλει με τη σειρά του, στον περιορισμό των μισθολογικών αυξήσεων.























































