ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Νετανιάχου προς τον ιρανικό λαό: «Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Επιχειρούμε να απελευθερώσουμε το Ιράν. Τελικά, όλα εξαρτώνται από εσάς»
Ντόναλντ Τραμπ: «Λόγω της κακής συμπεριφοράς του Ιράν, εξετάζεται σοβαρά η πλήρης καταστροφή»
Το Ιράν βομβαρδίζει τα αραβικά κράτη του Κόλπου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου έφτασαν την Παρασκευή το πρωί τρεις Γάλλοι ερευνητές και ένας τεχνικός εμπειρογνώμονας της εταιρείας Airbus για να συμμετάσχουν στις έρευνες για το αεροσκάφος της EgyptAir, σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.
Η Γαλλία συμμετέχει στην επιτροπή έρευνας που έχει συστήσει η Αίγυπτος, ως η χώρα κατασκευής του αεροσκάφους και προέλευσης των 15 από τους 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.
Το αιγυπτιακό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τις έρευνες που διεξάγονται στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Καρπάθου για τον εντοπισμό της πτήσης MS804, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τα ραντάρ τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Στο Αirbus επέβαιναν 66 άτομα. Στη Μεσόγειο εκτός από τις δυνάμεις του Αιγυπτιακού στρατού συνδράμουν και άλλες χώρες, τόσο με εναέρια όσο και με θαλάσσια μέσα εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.























































