ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλία: Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα αίτια της συντριβής της EgyptAir

Γαλλία: Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα αίτια της συντριβής της EgyptAir
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Εξετάζονται όλες οι υποθέσεις, αλλά καμία δεν υπερισχύει, διότι δεν έχουμε κανένα στοιχείο για τα αίτια». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό για τους λόγους που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το αεροσκάφους της πτήσης MS804 της EgyptAir, ενώ πετούσε από Παρίσι για Κάιρο.

Όπως είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2 αύριο θα συναντηθεί με τις οικογένειες των επιβατών και αξιωματούχους «για να τους μεταφέρει τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες με απόλυτη διαφάνεια».

Εν τω μεταξύ τρεις γάλλοι ερευνητές και ένας τεχνικός εμπειρογνώμονας της εταιρείας Airbus έφθασαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου σήμερα το πρωί για να συμμετάσχουν στις έρευνες. Η Γαλλία συμμετέχει στην επιτροπή έρευνας που έχει συστήσει η Αίγυπτος, ως η χώρα κατασκευής του αεροσκάφους και προέλευσης των 15 από τους 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα

Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους – Νεκροί οι δύο πιλότοι

Έπεσε Phantom στο Athens Flying Week – Ο Νίκος Δένδιας διέκοψε το πρόγραμμά του στη ΔΕΘ και επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Μακρόν χαιρέτησε την ένταξη των κουρδικών σοσιαλιστικών SDF στον τζιχαντιστικό/ισλαμιστικό νέο συριακό στρατό

Ο Νίκος Δένδιας αποχαιρέτησε τη Γαλλίδα Πρεσβευτή στην Αθήνα – Ολοκληρώθηκε η θητεία της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr