ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Μουσουλμάνοι, Ντέιβιντ Κάμερον, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πολύ επικίνδυνα» χαρακτήρισε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον τα σχόλια του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα του αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ περί επιβολής στους μουσουλμάνους απαγόρευσης εισόδου στις ΗΠΑ.
«Είναι πολύ επικίνδυνο να το λες … όπως και διχαστικό και λάθος», δήλωσε ο Κάμερον μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ITV «Peston on Sunday».
Ωστόσο, πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Τραμπ αν έρθει στη Βρετανία πριν από τις αμερικανικές εκλογές.
Τον Δεκέμβριο ο Κάμερον είχε αποκαλέσει «διχαστική, ανόητη και εσφαλμένη» την πρόταση του Τραμπ να απαγορευθεί προσωρινά στους μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ.























































